Newcastle: Mbappé lehet az új tulaj első bombaigazolása?

Vágólapra másolva!
2019.05.29. 10:33
null
Az angol Sky Bet szerint a Newcastle a negyedik legesélyesebb arra, hogy leigazolják a világbajnok támadót (Fotó: AFP)
Az angol Sky Bet szerint a dubai kezekbe kerülő Newcastle United a legesélyesebb csapatok között van, hogy leigazolja Kylian Mbappét, a Paris Saint-Germain 20 éves szupertehetségét.

 

Az elmúlt napokban megtörtént a bejelentés, miszerint a Manchester City tulajdonosának unokatestvére, Háled sejk megvásárolta a Newcastle Unitedet. Ezt követően rengeteg fogadás érkezett a Sky Beten arra, hogy Rafa Benítez csapata a világbajnok Kylian Mbappét szerződteti.

Az Oddschecker adatai szerint kedden a fogadók 64 százaléka gondolta úgy, hogy a St James’ Parkban köt ki Mbappé. George Elek, az oldal szóvivője is megszólalt az abszurdnak tűnő átigazolással kapcsolatban.

„Amikor egy klub hirtelen sok pénzhez jut, mindig elkezdődnek a találgatások, hogy vajon kiket lehet megszerezni ilyen hatalmas keretek között”mondta George Elek.

„Mbappé idén az egyik legkeresettebb futballista, miután megnyerte a világbajnokságot. Ha valóban a Newcastle-be igazolna, az megmutatná, hogy a pénz hatalmának semmi sem szabhat gátat” – tette hozzá az Oddschecker szakértője.

A Newcastle-t nem csupán Mbappéval, hanem a Real Madrid elvágyódó sztárjaival, Sergio Ramosszal és Gareth Bale-lel is szóba hozták. A madridiak csapatkapitányára 25-ös, a walesi szélsőre 33-as odds van, hogy a Newcastle játékosa lesz.

A Newcastle jelenleg a negyedik legesélyesebb arra az angol portál szerint (kedden még a 2. volt!), hogy megszerezze a francia bajnokság gólkirályát, míg a Real Madrid a favorit, csupán négyszeres szorzóval. A királyi gárdát követi a Liverpool és a Manchester United, előbbiért tizennégyszeres, utóbbiért hússzoros pénzt fizet a Sky Bet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik