Nemzetek Ligája: Deschamps szerint esélyesek a németek ellen

Vágólapra másolva!
2018.09.05. 21:16
Didier Deschamps szövetségi kapitány szerint csapata, a világbajnoki címvédő francia labdarúgó-válogatott lép pályára előnyösebb lelkiállapotban Németország ellen a csütörtökön kezdődő Nemzetek Ligája első játéknapján.

A német válogatott címvédőként óriási meglepetésre a csoportkör végén búcsúzott a nyári oroszországi világbajnokságon, míg a franciák a horvátok legyőzésével húsz év után diadalmaskodtak újra a vb-n.

„Világbajnokként és esélyesként érkeztek a tornára. A történtek ellenére is a legmagasabb szintű együttesek közé tartoznak. Nagyon tisztelem a csapatukat, és azt, amit képviselnek” – hangsúlyozta Deschamps.

A szakvezető leszögezte, bízik együttesében, amely a legerősebb kerettel lép pályára, csak a kapitány Hugo Lloris hiányzik majd a csütörtökön 20.45-kor kezdődő müncheni összecsapáson.

„A világbajnoki cím erőt és magabiztosságot ad nekünk” – szögezte le az edző. Kitért rá, hogy a szezon elején nem lesz egyszerű egy ilyen nehéz mérkőzést megvívniuk, hiszen több játékosának rövid volt a felkészülési időszak az idény előtt.

A Nemzetek Ligája A-osztályának 1. csoportjában a holland válogatott szerepel még.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik