MU: Mourinho a szurkolók között sétált a Juve elleni meccsre – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.24. 15:26
null
Mourinho megunta a várakozást (Fotó: AFP)
A Manchester United 1–0-ra kikapott a Juventustól a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. A manchesteriek menedzsere, José Mourinho a mérkőzés után elmondta, hogy a szurkolók között sétálva érkezett meg az Old Traffordra, mivel a csapatbusz ismét késve érkezett meg a stadionba.

 

Az angol bajnokságban szereplő együttest korábban már megbüntette az UEFA, mivel az október 3-i, Valencia elleni mérkőzés késéssel kezdődött, mert a nagy forgalom miatt nem értek oda a hazaiak a mérkőzés kezdetére.

A Manchester United az Old Traffordtól alig egy mérföldre lévő szállodában szállt meg a mérkőzést megelőzően, ám a dugók miatt háromnegyed órás araszolás lett az alig 5 perces útból.

„A Valencia elleni mérkőzéshez képest most másik hotelben szálltunk meg. A játékosok így is negyvenöt percet voltak a buszban, viszont én sétáltam. Felvettem magamra egy kapucnis felsőt, és a szurkolók között sétáltam a stadionig. Senki nem ismert fel. Két perc alatt beértem. A Juventusnak is hasonló gondjai voltak, úgyhogy jeleztem az UEFA-nak a problémát, hogy legközelebb ne történjen ilyen” – nyilatkozta a portugál szakember.

 




 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik