Monaco: orvosira érkezik a szupertehetség, hamarosan aláírhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.23. 12:30
A belga élvonalban szereplő Anderlecht labdarúgócsapatának középpályása, a szupertehetségnek tartott Youri Tielemans szerdán orvosi vizsgálaton vesz részt a Monacónál.

A háromszoros belga válogatott középpályást az elmúlt évek során több nagy csapattal is szóba hozták, mostanában az Atlético Madrid, az Arsenal, a Liverpool, a Tottenham és a Chelsea érdeklődéséről lehetett olvasni.

A még mindig csak 20 esztendős játékos korábban leszögezte, hogy fejlődése szempontjából olyan csapathoz szeretne szerződni, amelynél rendszeres játéklehetőséghez jutna, ennek folytán néhány hete az AS Monaco is becsatlakozott a játékosért zajló versenyfutásba.

Herman Van Holsbeeck, az Anderlecht sportigazgatója most pontot tett a találgatás végére: mint elmondta, Tielemans szerdán orvosi vizsgálaton veszt az AS Monacónál!

A szupertehetségért a hírek szerint 25 millió eurót fizet a francia együttes.

Youri Tielemans a 2016–2017-es szezonban (minden kiírás figyelembe véve) 53 mérkőzésen összesen 18-szor volt eredményes, emellett kiosztott 15 gólpasszt is. Értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 20 millió euróra becsüli.

Tielemansot az előző két szezonban egyaránt megválasztották a belga élvonal legjobb fiatal játékosának.



 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik