Monaco: megegyeztek a PSG-vel Mbappéról – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.24. 10:02
null
Kylian Mbappé a PSG-be tart? (Fotó: AFP)
Francia lapértesülés szerint a Paris Saint-Germain megállapodott a Ligue 1 címvédőjével, az AS Monacóval Kylian Mbappé átigazolásáról.

 

A L’Équipe és a Le Parisien is úgy tudja, a PSG-nek sikerült megegyeznie a Monacóval Mbappéról. Utóbbi szerint a fővárosi együttes körülbelül 150 millió eurót utal a hercegségbelieknek, valamint egy játékost is ad az előző szezonban 44 tétmérkőzésen 26 gólt szerző és 14 gólpasszt jegyző 18 éves támadóért cserébe.

Állítólag Leonardo Jardim, a Monaco trénere a brazil Lucas Mourát vagy portugál Goncalo Guedest látná örömmel csapatában a PSG-ből, ám Hatem Ben Arfa, Grzegorz Krychowiak vagy Serge Aurier is szóba jöhet.

A francia válogatottban négy alkalommal pályára lépő Mbappé a Le Parisien szerint öt évre szóló megállapodást köt a PSG-vel, amely kénytelen megválni néhány futballistájától, hogy ne szegje meg az UEFA pénzügyi fair playre vonatkozó előírásait, így minden bizonnyal a télen 40 millió euróért szerződtetett Julian Draxler még augusztusban távozik Párizsból.

Mint ismert, a PSG a nyáron megdöntötte az átigazolási rekordot, amikor 222 millió euróért megvásárolta Neymart az FC Barcelonától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik