Monaco: Mbappé maradna, a klub mindenképp eladná – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.22. 18:37
Francia sajtóértesülések szerint nem Kylian Mbappé az, aki a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatához szerződne, a francia csodagyerek ugyanis maradni szeretne a Monacónál.

Az elmúlt napokban ennek az állításnak épp az ellenkezőjéről lehetett olvasni, miszerint a 18 éves francia válogatott tehetség szorgalmazza a klubváltást, és mindenképp a PSG-hez szerződne.

A Yahoo France most viszont saját információira hivatkozva arról számolt be, hogy a háttérben a Monaco erőlteti Mbappé eladását, a klub ugyanis semmiképpen sem szeretné „elszalasztani” a párizsiak által felajánlott 180 millió eurós összeget a fiatal szélsőért.

A portál úgy tudja, a transzfer létrejöttét épp az késlelteti, hogy Mbappé egy szezont még a Monacónál kívánna maradni, és nem is állt szándékában távozni a jelenlegi átigazolási időszakban, a 2018-as oroszországi világbajnokság miatt ugyanis mindenképp játékban akar maradni, hogy ott lehessen a francia válogatottban.

Mbappé körül a helyzet már eddig is bonyolult volt: a támadót eltiltották csapata edzéseiről, miután állítólag összebalhézott csapattársával, Andrea Raggival.

A csodagyerek a Monaco legutóbbi két bajnokiján nem is kapott lehetőséget (Dijonban a cserepadon ült, míg a Metz elleni bajnokin a keretbe sem volt nevezve), sorsa hetek óta bizonytalan.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik