Monaco: hihetetlen, visszatérhet Thierry Henry elődje! – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.25. 09:58
null
Erre talán még Jardim sem számított (Fotó: AFP)
A L'Équipe szerint hamarosan bejelenthetik Leonardo Jardimot a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Monaco vezetőedzőjének. A portugál szakembert nagyjából három és fél hónappal ezelőtt menesztették a monacóiak, most viszont nagyon úgy tűnik, hogy ő térhet vissza a felfüggesztett Thierry Henry helyére.

 

Jardimot több mint négy év után, október 11-én rúgta ki a Monaco, mert a csapat pocsékul kezdte az idényt. A portugál szakemberrel kilenc forduló után csupán az osztályzót jelentő 18. helyen álltak a monacóiak, míg a Bajnokok Ligájában nem szereztek pontot.

Ekkor érkezett a klubhoz Thierry Henry, akinek irányításával nem javult, hanem némileg még rosszabbodott is a helyzet. A bajnokságban hét vereség és három döntetlen mellett csak két győzelemre futotta a csapatnak, amely visszacsúszott a tabellán az utolsó előtti helyre. A 41 éves franciát a gyenge szereplés miattcsütörtökön felfüggesztetteedzői kötelességei alól a klub.

A legfrissebb hírek szerint az a forgatókönyv léphet életbe, amire nagyon kevesen számítottak: Henry helyére Jardim tér vissza a Monaco kispadjára, és egészen 2021 nyaráig ír alá. Elsődleges cél természetesen a bennmaradás kiharcolása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik