MLS: Rettegtem, hogy lecserél, játszani akartam – Gerrard

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.18. 13:25
A karrierje első MLS-meccsén a Los Angeles Galaxyben gólt szerző, tizenegyest kiharcoló és gólpasszt adó Steven Gerrard úgy érezte magát, mint gyerekkorában, és szándékosan nem hallotta meg az erőnléte felől érdeklődő edzője hangját.

„Bruce Arena a hatvanadik perctől kiabált nekem, kérdezte, hogy vagyok, de szándékosan nem akartam meghallani. Mindig másfelé néztem, úgy éreztem magam, mint gyerekkoromban, rettegtem, hogy lecserél, játszaniakartam tovább – mondta Gerrard a 0–2-ről 5–2-re megnyert meccs után. – Annyi időt akarok a pályán tölteni, amennyit csak lehet. Azért választottam ezt a csapatot, mert úgy gondoltam, itt lehetőségem van arra, hogy minden meccsen kezdjek. Nem akarok töltelékember lenni, van még erőm, imádom a játékot, szeretek edzeni, és jól érzem magam itt.”a 0–2-ről 5–2-re megnyert meccs után. – Annyi időt akarok a pályán tölteni, amennyit csak lehet. Azért választottam ezt a csapatot, mert úgy gondoltam, itt lehetőségem van arra, hogy minden meccsen kezdjek. Nem akarok töltelékember lenni, van még erőm, imádom a játékot, szeretek edzeni, és jól érzem magam itt.”

A 35 éves Gerrard kiemelte a San Jose ellen mesterhármast jegyző Robbie Keane-t, akivel a 2008–2009-es idényben együtt játszott a Liverpoolban.

„Már a Poolnál jól megértettük egymást. Ha jó csapattársad van, könnyű összeszokni. Robbie már rég hozzászokott az itteni léthez, s nagy segítség nekem, mert pontosan tudom, hova fog mozogni, és biztos vagyok benne, hogy még jobbak leszünk együtt” – mondta Gerrard, akinek külön örömet szerzett, hogy a San Jose elleni kaliforniai derbin mutatkozott be az MLS-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik