MLS: Kaká fontos bejelentése – tényleg visszavonul?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.11. 20:56
null
Kaká bejelentette, nem marad Orlandóban (Fotó: orlandocitysc.com)
Mint azt korábban jeleztük, az Orlando City játékosa, Kaká nemrégiben azt nyilatkozta, már nem élvezi annyira a játékot, mint korábban, illetve fizikai fájdalmai is vannak – gyakorlatilag kilátásba helyezte visszavonulását. Most újabb erre utaló információt jelentett be sajtótájékoztató keretében.

 

A 35 éves brazil játékos ugyanis arról tájékoztatta a sajtó képviselőit, hogy nem hosszabbítja meg az Orlando Cityvel kötött, 2017. december 31-én lejáró szerződését – fő indokként a családjától való elszeparáltságot, valamint az új kihívásra való vágyat hozta fel a Milan és a Real Madrid korábbi klasszisa.

A visszavonulás tényét viszont – egyelőre? – nem jelentette be, ahogy jövőjéről sem árult el konkrétumokat a világbajnok, BL-győztes futballista. Azt azonban megemlítette: elképzelhetőnek tartja, hogy valamilyen beosztásban visszatér Orlandóba, hiszen jól érezte magát, „máshol egy játékos volt, itt egy barát.”

Kaká utoljára vasárnap, hazai pályán, a Columbus Crew elleni találkozón léphet pályára Orlando-mezben – az azt követő, Philadelphiában esedékes mérkőzésre már nem utazik el.

Ő az utolsó játékos, aki Aranylabdát nyert (2007-ben), és nem Cristiano Ronaldónak vagy Lionel Messinek hívják.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik