MLS: Én rúghattam volna az utolsó tizenegyest – Nikolics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.03. 08:57
null
Nikolics örült volna, ha sikerül gólt szereznie (Fotó: Chicago-fire.com)
Edzője, Veljko Paunovics azt kérte tőle, csak fél órát játsszon, de miután az egyik játékos megsérült, Nikolics Nemanjának a teljes második félidőt a pályán kellett töltenie az MLS-válogatottban a Real Madrid elleni gálamérkőzésen.

„Miután a szurkolók beválasztottak, nagy élmény volt számomra, hogy játszhattam. Az utóbbi időben mindenki erről a meccsről beszélt. Az edzőm azt kérte, fél órát játsszam csak, mert szombaton fontos mérkőzés vár ránk, és szeretné, ha friss lennék a hétvégére” – nyilatkozta Nikolics a mérkőzést követően a Magyar Labdarúgó-szövetség Facebook-oldalán.

Azt mondta, az MLS minden játékosnak maximum 45 perc játékot engedélyezett, de miután a balbekk megsérült, kénytelen volt egy félidőt a pályán tölteni.

„Jó meccset játszottunk, jó képet küldtünk a világnak, megmutattuk, hogy a foci évről évre fejlődik Amerikában. Örültem volna, ha sikerül gólt szereznem, a második félidőben meg is voltak a lehetőségeink, nekem is akadt egy nagy helyzetem. Sőt, én rúghattam volna az utolsó tizenegyest, de sajnos arra már nem került sor” – tette hozzá.

MLS ALL-STAR-GÁLA
MLS All-Stars–Real Madrid 1–1 – tizenegyesekkel: 2:4
Chicago, Soldier Field, 61 428 néző
MLS All Stars: Howard (Frei, a szünetben) – Garza (Beasley, 7.), Van Damme (Grana, a szünetben), Kappelhof, Zusi (Parkhurst, a szünetben), Schweinsteiger (McCarty, a szünetben), Bradley (Valeri, a szünetben), Kaká (Almirón, a szünetben), Altidore (Piatti, 31.; Giovani do Santos, 61.), Giovinco (Nikolics, a szünetben), Villa (Dwyer, a szünetben)
Real Madrid: Keylor Navas (Yánez, a szünetben; Luca Zidane, 72.) – Ramos (Vallejo, a szünetben), Nacho (Tejero, 72.), Kroos (Ceballos, a szünetben), Theo (Marcelo, 61.), Lucas Vázquez (Óscar, 72.), Marcos Llorente (Casemiro, 61.), Asensio (Bale, 61.), Borja Mayoral (Benzema, 61.), Isco (Kovacic, 61.), Achraf (Carvajal, 61.).
gólszerzők: Dwyer (87.), ill. Borja Mayoral (59.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik