MLS: betalált az első percben, belesérült a gólörömbe – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.10. 00:04
A címvédő Los Angeles Galaxy hazai pályán 3–1-re legyőzte a Seattle Sounders együttesét az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) magyar idő szerint vasárnap késő esti mérkőzésén. A meccs legérdekesebb jelenetét az első percben, a vendégek gólja után láthattuk...

Álomszerűen kezdődött és rémálomszerűen folytatódott Chad Barrett számára a Los Angeles Galaxy elleni találkozó, amelyen alig több mint egy percet töltött a pályán.

A 30 éves támadó már az 50. másodpercben előnyhöz juttatta csapatát, gólöröm gyanánt pedig nagy sprintbe kezdett. Néhány lépés után azonban a lábához kapott, a földre rogyott, majd a mezébe temetve az arcát elhagyta a játékteret, és akkora fájdalmai voltak, hogy nem is tudta folytatni a játékot. A felvétel tanúsága szerint combizomsérülést szenvedett.

 


 

A gólt követően nemcsak Barrett, hanem a Seattle Sounders is pórul járt, hiszen a hazaiak Robbie Keane és Giovani dos Santos találatainak is köszönhetően megfordították a meccset, és 3–1-re nyertek.

MLS, ALAPSZAKASZ
Los Angeles Galaxy–Seattle Sounders 3–1
A Nyugati főcsoport élmezőnye: 1. Vancouver Whitecaps 42 pont (24 mérkőzés), 2. Los Angeles Galaxy 40 (25), 3. FC Dallas 38 (22), 4. Sporting Kansas City 37 (21), 5. Portland Timbers 36 (24)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik