MLS: a Fradi korábbi játékosát igen, Stiebert nem draftolták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.11. 21:01
Öt játékost draftolt, köztük a Ferencváros korábbi játékosát, Roland Lamah-t az észak-amerikai profi labdarúgóligához (MLS) jövőre csatlakozó FC Cincinnati csapata.

Ahogy azt korábban is megírtuk, akár a D. C. United magyar válogatott középpályását, Stieber Zoltánt is megnevezhették volna az újoncok, de végül az öt választható ember közül a csapattársát, Darren Mattocksot, a korábbi Fradi-futballistát, Roland Lamah-t, a Houston Dynamo középpályását, Eric Alexandert és a New York Red Bulls hátvédjét, Hassan Ndamot draftolta a Cincinnati. Az ötödik labdarúgó, Kei Kamara jogát elcserélték egy külföldi játékos opciós vételi jogára.korábban is megírtuk, akár a D. C. United magyar válogatott középpályását, Stieber Zoltánt is megnevezhették volna az újoncok, de végül az öt választható ember közül a csapattársát, Darren Mattocksot, a korábbi Fradi-futballistát, Roland Lamah-t, a Houston Dynamo középpályását, Eric Alexandert és a New York Red Bulls hátvédjét, Hassan Ndamot draftolta a Cincinnati. Az ötödik labdarúgó, Kei Kamara jogát elcserélték egy külföldi játékos opciós vételi jogára.

A liga magyarjai közül egyébként csak Stiebert választhatták volna ki. Nikolics Nemanját a Chicago Fire a tíz védett játékosa közé sorolta, míg Sallói Dániel és Németh Krisztián együttese, a Sporting Kansas City védettséget élvezett az idei drafton, miután az előzőn elvitték az egyik futballistáját..

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik