HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.12.11 21:01 Frissítve: 2018.12.11 21:08

MLS: a Fradi korábbi játékosát igen, Stiebert nem draftolták

Öt játékost draftolt, köztük a Ferencváros korábbi játékosát, Roland Lamah-t az észak-amerikai profi labdarúgóligához (MLS) jövőre csatlakozó FC Cincinnati csapata.


Ahogy azt korábban is megírtuk, akár a D. C. United magyar válogatott középpályását, Stieber Zoltánt is megnevezhették volna az újoncok, de végül az öt választható ember közül a csapattársát, Darren Mattocksot, a korábbi Fradi-futballistát, Roland Lamah-t, a Houston Dynamo középpályását, Eric Alexandert és a New York Red Bulls hátvédjét, Hassan Ndamot draftolta a Cincinnati. Az ötödik labdarúgó, Kei Kamara jogát elcserélték egy külföldi játékos opciós vételi jogára.

A liga magyarjai közül egyébként csak Stiebert választhatták volna ki. Nikolics Nemanját a Chicago Fire a tíz védett játékosa közé sorolta, míg Sallói Dániel és Németh Krisztián együttese, a Sporting Kansas City védettséget élvezett az idei drafton, miután az előzőn elvitték az egyik futballistáját..

2019.01.21 09:43:22

Minden más foci CSILLAG PÉTER

Modric-sorozat, 1. rész: a horvát vb-ezüstérmes és családja menekülni kényszerült szülőfalujából a délszláv háború idején.

2019.01.21 23:15:19

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Szerződést kötnek, magyarán két fél írja alá egyetértően az iratot, benne, hogy mi a cél. Így aztán, ha kudarc a vége, mindketten felelősök.