Minifutball BL: egyetlen magyar csapat sem jutott be a 8 közé

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.08. 11:53
Egyetlen magyar csapat sem jutott be a Szlovéniában zajló minifutball Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe: a hazánk képviseletében utolsóként talpon maradó ECECE-Energofish a legjobb tizenhat között szétlövésben kapott ki a hazai közönség előtt szereplő Lomanosétól.

A minifutball Bajnokok Ligája 64 csapatos főtábláján Magyarországot hét együttes képviselte: az FC Fapuma csoportelsőként, míg az Aramis SE Mad Dogs, a Kartal SE és az ECECE-Energofish csoportmásodikként jutott be a legjobb 32 közé, a Futottak Még, az Odin fiai és a Lovehunter viszont csak a vigaszágon folytathatta.

Az egyenes kieséses szakasz első fordulóját már csak az ECECE élte túl, amely a nyolcaddöntőben az 1–1-es rendes játékidőt követően szétlövésben 3–1-re alulmaradt a szlovén Lomanoséval szemben, így kiesett.

A senior kategóriában két gárda képviseli hazánkat: a 12 csapattal elrajtoló tornát a többek között Bárányos Zsolttal felálló csepeli 1. FC Corrado két győzelemmel (8–2, 2–0), míg a Vidi és a Zalaegerszeg korábbi középpályását, Nagy Lajost is a soraiban tudó székesfehérvári Masterplast egy győzelemmel és egy vereséggel (1–7, 6–1) kezdte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik