Mexikó: Ronaldinho debütált - az égbe lőtte a tizenegyest

Vágólapra másolva!
2014.09.18. 08:03
null
Hát ez mi volt? Ronaldinho nem ilyen bemutatkozásról álmodott (Fotó: Reuters)
Bemutatkozott új klubjában, a mexikói Querétaróban a korábbi aranylabdás Ronaldinho, aki első tétmérkőzésén az égbe lőtt egy tizenegyest. A világbajnok brazil hibája a későbbiekben még sokba kerülhet csapatának.

A Mexikói Kupa 1. csoportjának ötödik fordulójában rendezett Quéretaro–Tigres (0–1) mérkőzésen a vendégek már a kilencedik percben megszerezték a vezetést, ám a mérkőzés előtt még csoportelső hazaiak egy óra játékot követően könnyedén egyenlíthettek volna, hiszen tizenegyeshez jutottak.

Az ítélet-végrehajtó szerepét a debütáló Ronaldinho vállalta magára, aki szokásához híven kilépte a távolságot, magabiztosan nekifutott a labdának, majd a léc fölé lőtt.

A Paris-Saint Germain, a Barcelona és a Milan korábbi játékosának hibája a sorozat későbbi szakaszában még sokba kerülhet a Querétarónak, hiszen csak a hét csoportelső és a legjobb csoportmásodik jut be a következő körbe.

Ronaldinhóék a vereség után visszacsúsztak a második helyre, az utolsó fordulóban pedig az élen álló Tigres otthonába látogatnak, tehát nem számíthatnak könnyű meccsre.

RONALDINHO ALIGHA ÍGY KÉPZELTE EL A BEMUTATKOZÁSÁT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik