Mexikó: eszméletlenre rugdostak egy drukkert a rangadó előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.24. 13:13
null
A meccs után már a stadiont elhagyókat is szigorúan ellenőrizték, de még nincsenek meg az elkövetők (Fotó: AFP)
Brutális jelentekre került sor a mexikói élvonalban – magyar idő szerint hétfő hajnalban – lejátszott Tigres–Monterrey rangadó előtt. A két csapat szurkolói jó 6 kilométerre a Tigres meccsnek otthont adót stadionjától találkoztak egymással, amelynek végén Monterrey-mezes elkövetők agyba-főbe rugdostak egy Tigres mezes szurkolót, akit szúrt sebekkel, eszméletlenül szállítottak kórházba. Megrázó felvételek.

 

A Tigres–Monterrey rangadó azaz a Clásico Regiomontano a közép-amerikai ország legnagyobb érdeklődésre számottartó labdarúgó-mérkőzése, amely alig-alig múlik el szurkolói összecsapások nélkül.

A hétfőn hajnalban rendezett mérkőzés sem volt kivétel, ez alkalommal a Monterrey mezét viselő drukkerhad támadt rá a Tigres szimpatizánsaira, sőt még egy autóval is közéjük hajtottak. A menekülők közül egy embert az autó mögött érkező Monterrey-drukkerek utolértek, és ütni-rúgni kezdték. Az alábbi videón ennek már csak a végkifejlete látható, ahogy a földön fekvő láthatóan eszméletlen emberbe még néhányszor belerúgnak, megdobálják, aztán sorsára hagyják.


A helyi ügyészség tájékoztatása szerint a férfit kórházba szállították, ám sérüléseinek természetéről és állapotáról bővebben nem számoltak be. Ugyanakkor mexikói lapok arról tájékoztatnak, hogy az eszméletlen férfit szúrt sebekkel találták az úttesten a kiérkező mentők, súlyosan vérzett, de állapotát sikerült stabilizálni a helyi Egyetemi Kórházban.

A helyi rendfenntartók már a mérkőzés előtt nagy erőket vetettek be a tettesek felkutatása érdekében, ám erőfeszítéseiket eddig nem kísérte siker.

A mérkőzés végeredménye egyébként 0–0 lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik