Mexikó: elraboltak egy válogatott futballistát – kimentették

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.30. 08:09
Emberrablók ejtették fogva a görög Olympiakosz és a mexikói labdarúgó-válogatott játékosát, Alan Pulidót – akit azóta kimentettek a hatóságok.

A 25 esztendős támadó szülővárosában, a mexikói Tamaulipas államban található Ciudad Victoriában szórakozott a barátnőjével szombat este, az incidensre a hazafelé vezető úton került sor. A jelentések szerint Pulido autóját előbb bekerítették, majd hat maszkos férfi elrabolta a játékost, a barátnőjét viszont sértetlenül a helyszínen hagyták. A rendőrség megerősítette, hogy zajlik a nyomozás.

Tamaulipas egyike Mexikó legveszélyesebb államainak, az elmúlt hetekben több tucat embert gyilkoltak meg a határ közelében, amelyet behálóznak a kábítószer-csempészet Egyesült Államokba vezető útvonalai.

FRISS HÍR. Hivatalosan is megerősítették, hogy a mexikói válogatott futballistát azóta egy sikeres mentőakció keretében kiszabadították, egyik fogva tartóját pedig letartóztatták. Pulido sértetlenül megúszta az emberrablást – a helyszínre érkező szemfüles újságírók azért egy kisebb kötést láthattak rajta –, de a biztonság kedvéért megfigyelésre kórházba szállították. Pulido nem mondta el, hogy mi történt vele a fogva tartása során.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik