Marseille: Rémy orvosija nincs rendben, Gignac érkezhet

Vágólapra másolva!
2010.08.20. 15:48
Csütörtökről péntek reggelre, majd péntek reggelről későbbi időpontra halasztották Loic Rémy bemutatását a francia labdarúgó-bajnokság címvédőjénél, az Olympique Marseille-nél, és francia médiaértesülések szerint akár a csatár szerződtetése is meghiúsulhat. Egyes források úgy tudják, André-Pierre Gignac lehet az OM új szerzeménye.

A legutóbb a Nice-t erősítő Rémyt a tegnapi orvosi vizsgálatról váratlanul kórházi vizsgálatra szállították, és bár jelen volt a péntek reggeli csapatfotózáson, az OM vezetői nyomatékosan kérték, hogy egyelőre semmilyen formában ne jelenjen meg róla olyan fotó, amely a Marseille-hez tartozásáról árulkodna.

A klub ma délutáni sajtótájékoztatóján ott lesz a csapatorvos is, és ebből a L'Équipe francia sportnapilap arra a következtetésre jutott, hogy a 23 éves játékosnál betegségre bukkantak. Egyes pletykák szívrendellenességről szólnak.

Péntek kora délután a Radio Monte Carlo már azt jelentette, hogy a Marseille érdeklődése André-Pierre Gignac, a Toulouse támadója felé fordult. Az RMC szerint Olivier Sadran, a TFC elnöke elfogadta az OM 16 millió eurós ajánlatát, és a 24 éves korábbi francia gólkirály hamarosan öt évre aláír a bajnokhoz.

Csütörtökön arról szóltak a hírek, hogy Rémy megfelelt az orvosi vizsgálaton, és az OM 15.5 millió eurót fizet érte a nizzaiaknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik