Man. City: Guardiola elárulta, kit tart a világ legjobb edzőjének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.21. 11:46
A Premier League-ben szereplő Manchester City menedzsere, Pep Guardiola szerint a Lille irányítását nyáron átvevő Marcelo Bielsa a világ legjobb vezetőedzője.

A 61 éves szakember – aki korábban az argentin és a chilei válogatottat, valamint az Athletic Bilbaót is irányította – kétéves szerződést írt alá a Lille-lel, amelynél a nyáron váltja a kispadon Franck Passit.kétéves szerződést írt alá a Lille-lel, amelynél a nyáron váltja a kispadon Franck Passit.

„Hihetetlenül csodálom Marcelo Bielsát, képes sokkal jobbá tenni a játékosait. Egyetlen emberrel, korábbi játékosával sem találkoztam, aki ne pozitívan nyilatkozott volna róla. Nekem is rengeteget segített a hasznos tanácsaival, érezni rajta, hogy segíteni akar az embereknek. Nem számít, hogy hány trófeát nyert karrierje során, sokkal fontosabb, miként befolyásolja a játékosait és a labdarúgást, milyen hatással van rájuk. Számomra ezért ő a világ legjobb edzője. Alig várom, hogy lássam őt a Lille-nél a következő idényben” – mondta Guardiola.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik