Lyon: mégsem megy Liverpoolba a válogatott támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.09. 22:20
null
Fekirnek nem kell az esetleges átigazolás miatt izgulnia, a vb-re koncentrálhat (Fotó: AFP)
Az Olympique Lyon hivatalos közleményt adott ki, melyben azt írja, a Liverpoollal hírbe hozott játékos, Nabil Fekir mégsem igazol Angliába.

 

Néhány nappal ezelőtt még arról volt szó, hogy a liverpooliak még a világbajnokság előtt szeretnék lezárni a nyitott kérdéseket, és átigazolni Fekirt a Lyontól. Ehhez képest a francia klub most hivatalos közleményben jelezte, a megbeszélések nem vezettek eredményre, így a csapat képviselői úgy döntöttek, véget vetnek a tárgyalásoknak, a futballista marad a Lyon alkalmazásában.

Egybehangzó sajtóhírek szerint azért esett kútba a transzfer, mert az orvosi vizsgálat után az angol klub megpróbálta csökkenteni az előzetesen már rögzített vételárat – erre a Lyon teljesen kihátrált az üzletből.

A 24 esztendős Fekir – aki posztját tekintve támadó középpályás, azonban ékként és a jobb szélen is bevethető – 2013-ban kapott profi szerződést a Lyon felnőttgárdájától, s azóta már ő a gárda csapatkapitánya.

A mögöttünk hagyott szezonban 40 tétmeccsen 23-szor talált be, emellett kiosztott nyolc gólpasszt is. Teljesítménye több európai élcsapat figyelmét is felkeltette, a Liverpool mellett az Atlético Madrid és a Bayern München érdeklődése tűnt igazán komolynak.

Olympique Lyonnais on Twitter

Nabil Fekir reste à l'OL https://t.co/RiE3st94Vq



 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik