HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.01.13 23:38 Frissítve: 2019.01.13 23:38

Lőw Zsolt Kylian Mbappéról; Spanyol világbajnok Fehérváron

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Az argentinok elleni döntetlen után a világbajnokságon szereplő férfi kézilabda-válogatottunk semmit sem bízott a véletlenre, az első félidőben valósággal átrohant Angolán, s bár a szünet után visszavett a tempóból, a győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben – folytatás, remélhetőleg hasonló lendülettel, ma délután Katar ellen.

A Liu testvérek uralták a rövid pályás gyorskorcsolyázók Európa-bajnokságát, Shaolin Sándor az első magyar összetett Eb-aranyat szerezte meg Shaoang előtt, győzött a férfiváltó is, a női váltó pedig bronzérmes lett. Összességében Liu Shaolin Sándor 3 arannyal és 2 ezüsttel, Liu Shaoang pedig 2 arannyal és 2 ezüsttel zárta a hollandiai hétvégét.

Minden szempontból lekörözi kortársait Kylian Mbappé, a francia Paris Saint-Germain világbajnok támadója, aki az edzés egyetlen percét sem bírja ki labda nélkül, igaz, egyszer meg kellett büntetni. A sztárom a párom sorozatunk újabb fejezetében Lőw Zsolt, a PSG másodedzője beszél a francia csillagról.

Nemhogy Marco Rossira, az édesanyjára sem volt ideje rácsörögni az elmúlt napokban Korhut Mihálynak, aki vasárnap másfél évre szóló szerződést írt alá az Arisz Szaloniki csapatával. A válogatott futballistával Borbola Bence készített interjút.

Nem nyugszik bele az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapata eddigi bajnoki szereplésébe, próbál változtatni: a klub hétfőn minden bizonnyal bejelenti a világ- és Európa-bajnok 38 éves spanyol irányító, Carlos Cabezas érkezését.

Nem becsüli túl a jól sikerült téli felkészülését és a Hopman-kupán aratott sikerét Roger Federer, de készen áll arra, hogy sorozatban harmadszor nyerjen a Melbourne Parkban – ez a 21. Grand Slam-győzelme, egyben pályafutása 100. egyéni trófeája lenne. A helyszínről Klein Ron jelentkezett.

2019.01.21 23:15:19

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Szerződést kötnek, magyarán két fél írja alá egyetértően az iratot, benne, hogy mi a cél. Így aztán, ha kudarc a vége, mindketten felelősök.