Bayern: Számomra Neuer a legjobb kapus a világon – Lloris

Vágólapra másolva!
2018.10.18. 20:21
null
Hugo Lloris megvédte Manuel Neuert (Fotó:AFP)
A francia labdarúgó-válogatott világbajnok kapuvédője, Hugo Lloris az egyik német televíziós csatornának nyilatkozott a németek ellen 2–1-re megnyert Nemzetek Ligája-találkozó után, s elárulta, hogy számára Manuel Neuer a legjobb kapus a világon.

 

A Bayern München német válogatott játékosa egyre több kritikát kap a produkcióját illetően, legutóbb például Oliver Kahn is gyengének véleményezte a teljesítményét. Hugo Lloris viszont most igyekezett megvédeni a szintén világbajnok kapust.

Annyi sikerből vette ki a részét a Bayern Münchenben és a német válogatottban is, hogy ami mostanában ellene folyik, egyszerűen nem fair – nyilatkozta a Tottenham Hotspur francia kapusa, majd elmondta, nem könnyű visszatérni egy év kihagyás után és a legmagasabb szinten teljesíteni, de Neuer mégis ezt teszi. – Kapusként nagy részben a csapattól függünk, és ha az együttes nem játszik megfelelően, az néha a mi teljesítményünkre hat ki leginkább. Nincs kétségem afelől, hogy fantasztikus játékos. Számomra ő a legjobb kapus a világon.

Manuel Neuer a német bajnokságban a legutóbbi négy mérkőzésén nem tudott nyerni a müncheniekkel, valamint a válogatottal Hollandiától és Franciaországtól is vereséget szenvedtek a Nemzetek Ligájában. A kapus ezeken a meccseken összesen 12 gólt kapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik