Litvánia: Vilnius polgármestere vacsorára hívta Messit és CR-t

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.09.09. 20:04
Remigijus Simasius vilniusi polgármester kezdeményezte, hogy Lionel Messi és Cristiano Ronaldo közös vacsorájára a litván fővárosban kerüljön sor.

„Vilnius gasztronómiai közössége meghallotta, hogy Ronaldo szívesen leülne vacsorázni Messivel” – nyilatkozta hétfőn Simasius.„Vilnius gasztronómiai közössége meghallotta, hogy Ronaldo szívesen leülne vacsorázni Messivel” – nyilatkozta hétfőn Simasius.

A két kiváló labdarúgó a litván főváros legjobb tíz étterme közül választhat, a polgármester ugyanis jelképesen már mindegyikben asztalt foglalt a portugál és az argentin csatár részére. A két kiváló futballista hosszú évek óta rivalizál egymással a pályán, illetve a különböző egyéni elismerésekért. Augusztus 29-én az európai szövetség monacói díjátadó gáláján egymás mellett ültek, ezt követően jegyezte meg Ronaldo, hogy még soha nem vacsoráztak együtt.

A Juventus csatára már kedden megismerkedhet Vilnius kulináris élvezeteivel, ugyanis hazájának válogatottjával Litvánia vendége lesz Európa-bajnoki selejtezőn.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik