Ligue 1: újabb szupertehetséggel bővülhet a Monaco kerete – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.11. 10:06
null
Tielemans lehet a Monaco követező nagy fogása (Fotó: AFP)
A L’Équipe információi szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Monaco előrehaladott tárgyalásokat folytat az Anderlechttel Youri Tielemans átigazolása kapcsán.

 

A háromszoros belga válogatott középpályást az elmúlt évek során több nagy csapattal is szóba hozták, mostanában a Liverpool, a Tottenham és a Chelsea érdeklődéséről lehetett olvasni.

A még mindig csak 19 esztendős játékos korábban leszögezte, hogy fejlődése szempontjából olyan csapathoz szeretne szerződni, amelynél rendszeres játéklehetőséghez jutna, ennek a feltételnek pedig több mint megfelelő a Monaco. A hercegségbeliek nagyszerű futballt játszó fiatal csapatot építettek fel, amelybe Tielemans tökéletesen illeszkedne. A L’Équipe szerint az Anderlecht középpályásának elnyerte a tetszését a francia klub ajánlata, így ha a klubok megegyeznek – erre pedig a lap szerint jó esély van –, a játékos a nyáron átteheti székhelyét Monacóba.

A belga futball egyik legnagyobb reménységének tartott Tielemans 16 esztendősen robbant be az Anderlecht felnőttcsapatába, a klub színeiben 168 mérkőzésen 34 gólt szerzett idáig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik