Ligue 1: újabb Marseille-vereség, és gond van Luís Fabianóval is

Vágólapra másolva!
2010.08.14. 20:59
A francia labdarúgó-bajnokság legutóbbi aranyérmese, az Olympique Marseille szombaton játszotta idénybeli második bajnokiját, és másodszor is veszített: ezúttal a Valenciennes leckéztette meg Didier Deschamps csapatát.

A Valenciennes Gael Danic és a duplázó Grégory Pujol révén a szünetet követő negyedórában háromgólos előnyt szerzett, amely az utolsó tíz percig kitartott. A 82. percben Taye Taiwo büntetőből csökkentette a hátrányt, majd három perccel később a ghánai André Ayew is betalált, ám újabb gólt nem sikerült szereznie a címvédőnek, amely két forduló után nulla ponttal áll.

Az OM háza táján nincs nyugalom: miközben Mamadou Niang és Hatem Ben Arfa bejelentette távozási szándékát (utóbbi edzeni sem hajlandó, előbbi szombaton is pályára lépett), megakadni látszanak a tárgyalások Luís Fabiano szerződtetése ügyében is. Az OM 15 millió eurós, ultimátummal felérő utolsó ajánlatot tett a Sevillának, amely azonban nem kíván engedni 18 milliós igényéből, azaz a jelek szerint a brazil támadó nem lesz a francia bajnok játékosa.

A Monaco–Montpellier mérkőzést a heves esőzés miatt nem tudták megrendezni.

LIGUE 1 
2. FORDULÓ
Brest–Auxerre 1–1
Lorient–Nice 1–2
Nancy–Rennes 0–3
Saint-Étienne–Sochaux 3–2
Valenciennes–Marseille 3–2
Arles–Avignon–Lens 0–1
Monaco–Montpellier elmaradt
VASÁRNAP
Bordeaux–Toulouse 17.00
Caen–Lyon 17.00
Lille–Paris Saint-Germain 21.00

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik