Ligue 1: új kihívások előtt áll Patrick Vieira, jön az OM?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.30. 14:19
A francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympique Marseille célkeresztjébe került a jelenleg a Manchester City alkalmazásában álló Patrick Vieira, miután Marcelo Bielsa vezetőedzői állása nincs biztonságban csapata gyenge teljesítménye miatt – írja a The Telegraph.

A szezon végének közeledtével sok a bizonytalanság a Manchester City háza táján is. Manuel Pellegrini távozására jelentős az esély, ezért a klub vezetői már az utódjelölteket is figyelik.

Házon belüli megoldásként felvetődött Vieira előléptetése a tartalékcsapat edzői posztjáról, így tőle semmiképp sem válnának meg a klub elöljárói. Fiatal kora és tapasztalatlansága miatt azonban – egyelőre – valószínűleg nem kapná meg a karmesteri pálcát, a City „csak” hosszú távon tervez az egykori világklasszis védekező középpályással..

Ezzel szemben a Marseille már nyártól vezetőedzőként alkalmazná a 107-szeres francia válogatott játékost. Bielsa irányításával nem úgy szerepelt a délfrancia gárda, mint az várható lett volna, így egy év után máris szóba került az argentin edző menesztése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik