HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.03.19 11:55 Frissítve: 2018.03.19 12:41

Ligue 1: Balotelli valószínűleg távozik Nizzából a nyáron

Mario Balotelli valószínűleg elhagyja a Nice-t, amikor a nyáron lejár a szerződés, nyilatkozta a francia futballcsapat edzője, Lucien Favre.

HIRDETÉS
Balotelli szerint ez pályafutása egyik legjobb szezonja (Fotó: AFP)

 

 

A szakember a Paris Saint-Germaintől elszenvedett 2–1-es vasárnapi vereséget követően azt mondta a Canal + érdeklődésére, hogy lassan beletörődnek az olasz támadó elvesztésébe. „Úgy gondolom, sokkal valószínűbb a távozása, mint az, hogy marad” – mondta Favre, és ezt megerősítette Jean-Pierre Rivere klubelnök is.

Balotelli jelenleg a második szezonját tölti Nizzában, az előzőben 15 gólig jutott a francia élvonalban, a futóban összesen 22 találatnál jár, közülük 14-et szerzett a Ligue 1-ben.

„Azt hiszem, ez pályafutásom egyik legjobb szezonja, sokkal többre vagyok képes, hiszen sokat változtam. Amikor az ember felnő és érettebbé, stabilabbá válik, könnyebben tud összpontosítani a labdarúgásra. Most boldog és nyugodt vagyok. A nyugalom a legfontosabb, amit ittlétem alatt megtanultam” – nyilatkozta a Telefoot televíziós műsorban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.17 23:25:11

Minden más foci CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Az ellenfél tizenegyesénél kapusukat félreállították, hogy a vetélytárs rúgója akadálytalanul vethesse ki rájuk megérdemelt büntetésüket, a kapott gólt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS