Ligue 1: a Sochaux Coulibalyék helyét akarja az élvonalban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.06. 17:33
A francia Ligue 1-ben szereplő Sochaux labdarúgócsapata kérvényezi a Francia Labdarúgó-szövetséget (FFF), hogy a Lens helyén indulhasson az első osztályban.

A korábbi debreceni labdarúgó, Adamo Coulibaly csapata, a Lens a második helyen végzett a Ligue 2 2013–2014-es idényében, de hiába harcolta ki a pályán a feljutást, anyagi gondjai miatt júliusban még nagyon távol volt az élvonaltól, a Francia Labdarúgó-szövetség fellebbviteli testülete ideiglenesen fel is függesztette az indulási jogát. még nagyon távol volt az élvonaltól, a Francia Labdarúgó-szövetség fellebbviteli testülete ideiglenesen fel is függesztette az indulási jogát.

Egy múlt heti döntés értelmében a Francia Olimpiai Bizottság és a Francia Labdarúgó-szövetség is jóváhagyta a Lens indulását a legmagasabb osztályban, a másik két feljutó, a Metz és a Caen mellett.

Az első osztályban tizennyolcadik helyen végző, az élvonaltól azonban elbúcsúzó Sochaux közleményben jelezte, hogy a döntés sérti a klubokkal szembeni egyenlő bánásmódot, ezért kérvényezi, hogy csapata továbbra is az első osztályban versenyezhessen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik