Liga 2: újabb döntetlen az FK Csíkszereda hazai meccsén

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2019.11.30. 13:38
null
Egy gól itt, egy gól ott, ismét ikszelt otthon az FK Csíkszereda (Fotó: fkcsikszereda.ro)
Az FK Csíkszereda hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el a Gloria Buzau ellen a román labdarúgó-másodosztály 20. fordulójában.

 

A hazai veretlenségét megőrizte, de ismét csak egy pontot szerzett az FK Csíkszereda a román másodosztályban, ahol már a visszavágók első fordulóját rendezik a hétvégén. Az év utolsó csíkszeredai mérkőzésén a vendég Gloria Buzau vezetést szerzett az egyedül kapura törő Valentin Munteanu góljával, félóra elteltével pedig az FK a csapatkapitányát is elvesztette: Eder Gonzálezt sérülés miatt kellett lecserélni.

Az egyenlítés a második játékrész elején jött össze a székelyföldi csapatnak, Kálmán Szilárd jobbról érkező beadásából Hodgyai László volt eredményes. A 70. percben újra betalált az FK, ám Csűrös Attila leshelyzete miatt ezt a gólt nem adta meg a játékvezető. A döntetlen megőrzéséhez végül Gyenge Szilárd védései kellettek a szeredai együttesnek, majd az utolsó percben Bara Levente lőtte centikkel a bodzavásári kapu mellé a meccslabdát.

A 22 pontos Csíkszereda a 15. helyen áll a Liga 2-ben, és idei utolsó meccsét jövő szombaton, Bukarestben vívja a Metaloglobus ellen.

LIGA2
20. forduló
FK Csíkszereda–Gloria Buzau 1-1 (Hodgyai 54., ill. Munteanu 12.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik