Liga 1: cseppet sem meglepő – újabb Sepsi-iksz

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2019.10.04. 19:31
Cseppet sem meglepő döntetlent játszott péntek este, a román élvonal 12. fordulójának nyitányán a FC Botosani és a Sepsi OSK: a hazaiak a hetedik, a vendégek kilencedik alkalommal osztoztak meg a pontokon aktuális ellenfelükkel ebben a szezonban. 

A Sepsinek négy nagy helyzete is volt az első félidőben, ám a hazai kapus, Eduard Pap eszén egyszer sem tudtak túljárni a szentgyörgyi támadók, a kétszer is próbálkozó Ronaldo Deaconu, majd Nicolae Carnat és Gabriel Vasvari. A székelyföldiek a szünet után, Vasvari büntetőből szerzett góljával szerezték meg a vezetést, amelyhez Marcel Holzmann kezezése miatt jutottak.

A szezon harmadik győzelme azonban nem jött össze, mert a hajrában Kilyén Szabolcs eladott labdája után Mihai Roman egyedül mehetett kapura, és Fejér Béla kapust is kicselezve egyenlített. A ráadásban mind a két oldalon kimaradt a meccslabda: előbb a Sepsi középpályása, Sztefan Velev lőtt mellé egy tökéletesen kijátszott kontra végén, majd a botosani-i Halkiadakisz szinte ugyanolyan pozícióból a kapufát találta el.

ROMÁNIA
LIGA 1, 12. FORDULÓ
FC Botosani–Sepsi OSK 1–1
(Roman 84., ill. Vasvari 54. – 11-esből)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik