Libertadores-kupa: Gignac sem segített a mexikói döntősön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.30. 07:21
Gól nélküli döntetlennel végződött a mexikói Tigres UANL és az argentin River Plate első mérkőzése a Libertadores-kupa döntőjében.

Hiába állt fel a Mexikó első Libertadores-kupa-győzelmére hajtó Tigres a korábban a Marseille-ben játszó gólvágóval, André-Pierre Gignackal a soraiban, a védekezésre berendezkedő River Plate nem sok lehetőséget engedett vendéglátójának a gólszerzésre. A 40 ezres telt ház előtt játszott meccsen az első félidőben került legközelebb a gólhoz a Tigres, előbb, amikor Egidio Arévalo beívelése után Leonel Vangioni a saját keresztlécére továbbította a labdát, majd a 20. percben, amikor Jürgen Damm (ő mexikói) beívelése után a brazil Rafael Sóbis fejelhetett tisztán – egyenesen Marcelo Barovero kapusba.

A párharc nyílt maradt a jövő szerdai (magyar idő szerint csütörtök 3.00) visszavágó előtt, a korábban a Barcelonában és a Real Madridban is játszó Javier Saviolát a kispadon tartó River Plate tovább bizakodhat benne, hogy 1986 és 19996 után harmadszor is elhódítja a trófeát.

LIBERTADORES-KUPA
DÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS

Tigres UANL (mexikói)–River Plate (argentin) 0–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik