Libertadores-kupa: C. Ronaldo és Messi egymás mellett a lelátón?

Vágólapra másolva!
2018.12.04. 18:48
null
Cristiano Ronaldo és Lionel Messi vasárnap a Santiago Bernabéu Stadion díszpáholyában köszöntheti egymást (Fotó: AFP, archív)
Az As információi szerint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke azt szeretné, ha Cristiano Ronaldo és Lionel Messi a Santiago Bernabéu Stadion díszpáholyában egymás mellett ülve tekintené meg a River Plate–Boca Juniors Libertadores-kupa-döntő madridi visszavágóját.

 

Mint ismert, a legrangosabb dél-amerikai kupasorozat fináléjának második felvonására biztonsági okokból Argentínán kívül, a madridi Santiago Bernabéu Stadionban kerül sor.

A madridi As sportnapilap úgy tudja, a Spanyolországban is nagy érdeklődéssel várt találkozót többek között Cristiano Ronaldo és Lionel Messi is szeretné a helyszínen megtekinteni. A portugál klasszis állítólag korábbi klubján, a Real Madridon, míg az argentin kiválóság a spanyol szövetségen (RFEF) keresztül igényelt jegyet a mérkőzésre.

Klubcsapataik hétvégi menetrendje mindkét aranylabdásnak lehetővé teszi, hogy kilátogasson az összecsapásra, hiszen Ronaldóék (Juventus) már pénteken lejátsszák soron következő bajnoki meccsüket hazai pályán az Inter ellen, míg Messiék (FC Barcelona) szombaton 20.45-től mérkőznek meg városi riválisukkal, az Espanyollal.

Az As értesülései szerint Florentino Pérez azt szeretné, ha Ronaldo és Messi a Santiago Bernabéu Stadion díszpáholyában egymás mellett ülve tekintené meg a River és a Boca ütközetét feltéve, hogy a River hajlandó lesz pályára lépni… –, és tervét állítólag a spanyol (RFEF), valamint a dél-amerikai (CONMEBOL) szövetség is támogatja.

Ha CR valóban tiszteletét teszi a Libertadores-kupa döntőjének visszavágóján, akkor először térne vissza a Bernabéuba azóta, hogy a nyáron távozott a Real Madridtól.

A találkozóra december 9-én, vasárnap, közép-európai idő szerint 20.30 órától kerül sor. A párharc első meccse a Boca otthonában 2–2-es döntetlenre végződött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik