Lengyelország: Lovrencsics besegített a csecsennek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.19. 18:36
A három magyar labdarúgót foglalkoztató Lech Poznan idegenben 1–1-es döntetlent játszott a Górnik Lecznával a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Lovrencsics Gergő az első félidőben jól játszott, veszélyesek voltak a pontrúgásai, a csecsen Zaur Szadajev az ő szögletét követően szerezte az egyenlítő gólt a 45. percben. A beszámolók szerint a második félidőre elszürkült a magyar légiós játéka, nem keltett meglepetést, hogy a 63. percben lecserélték.Lovrencsics Gergő az első félidőben jól játszott, veszélyesek voltak a pontrúgásai, a csecsen Zaur Szadajev az ő szögletét követően szerezte az egyenlítő gólt a 45. percben. A beszámolók szerint a második félidőre elszürkült a magyar légiós játéka, nem keltett meglepetést, hogy a 63. percben lecserélték.

A Lech további magyar légiósai közül Kádár Tamás kispados volt, és ugyanúgy nem játszott, mint a be sem nevezett Holman Dávid.

Az esti mérkőzésen az éllovas Legia véget vetett a sereghajtó Zawisza nagyszerű, hatmérkőzéses tavaszi győzelmi sorozatának.

LENGYELORSZÁG, 28. FORDULÓ
Górnik Leczna–Lech Poznan 1–1
Legia Warszawa–Zawisza Bydgoszcz 2–0
Az élcsoport: 1. Legia 52 pont, 2. Lech 48, 3. Jagiellonia 45

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik