Legia: Nikolics csapattársa gyakorlatilag már az Interé volt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.23. 19:33
Ondrej Duda, a lengyel Legia Warszawa játékosa – és Nikolics Nemanja csapattársa  – elárulta, 2015 nyarán gyakorlatilag már az Internazionale labdarúgója volt, végül azonban az olasz klub vezetői meggondolták magukat, és nem szerződtették.

A 20 esztendős középpályást a szezon előtt olyan Premier League-csapatokkal hozták szóba, mint az Arsenal, a Tottenham, az Aston Villa vagy a Southampton, ám a fiatal szlovák nagyon közel állt ahhoz, hogy az Internazionaléhoz szerződjön.

„A probléma, amiért nem lettem az Inter labdarúgója az UEFA pénzügyi fair play szabályából származott – mondta Duda a PolskaTimesnak. – A fekete-kékekre bírságot szabott ki az Európai Labdarúgó-szövetség, és nem nagyon tudtak játékosokat igazolni. Egyébként a két klub képviselői már az átigazolási díjról is megegyeztek.”

„A Legia egyben szerette volna megkapni az összeget értem, ez viszont gondot jelentett az Internazionalénak. Gyakorlatilag már a milánói együttes játékosa voltam, ám egy nap múlva jelezték, meggondolták magukat, mert ha egyben fizetik ki a pénzt, akkor az UEFA megbünteti őket. Három- vagy négyéves szerződést írtam volna alá, ám az üzlet végül sajnos meghiúsult és maradtam Varsóban.”

„Hogy mi lesz a télen, nem tudhatom, talán kapok néhány vonzó ajánlatot, de nem erőltetem a Legiából való távozást.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik