Legia: keresik Nikolics utódját, ők a kiszemeltek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.22. 18:43
Annak ellenére, hogy Nikolics Nemanja, a magyar válogatott és a Legia Warszawa labdarúgója hivatalosan még mindig a lengyel élvonalbeli együttes játékosa, több lengyel oldal is arról számolt be, hogy hamarosan távozik, így a varsói csapatnál már gőzerővel keresik a helyettesét.

Mint arról beszámoltunk, Nikolics elismerte, hogy konkrét ajánlat érkezett érte, míg ügynöke, Filipovics Vladan korábban arról beszélt a Nemzeti Sport Online-nak, hogy a csatár megvételéhez az angol élvonal egyik újonca, a Hull City áll a legközelebb.elismerte, hogy konkrét ajánlat érkezett érte, míg ügynöke, Filipovics Vladan korábban arról beszélt a Nemzeti Sport Online-nak, hogy a csatár megvételéhez az angol élvonal egyik újonca, a Hull City áll a legközelebb.

A przegladsportowy.pl beszámolója szerint a Legiánál két csatárt szemeltek ki a magyar játékos pótlására. Egyikük a szerb Crvena zvezda 28 éves portugál csatára, Hugo Vieira, aki első szerb élvonalban eltöltött idényében 20 góllal és 10 gólpasszal segítette bajnoki címhez csapatát, és csapattársa mögött egy góllal lemaradva a góllövőlista második helyén végzett.

Mellette Krzysztof Piateket is magához csábítaná a varsói együttes. A 21 éves lengyel csatár hat gólt és négy gólpasszt jegyzett az előző idényben a szintén az élvonalban szereplő Zaglebie Lubin színeiben, ám a hírek szerint Piatekért a Cracovia is bejelentkezett.

A lengyel oldal hozzáteszi, Nikolics valószínűleg négymillió euró ellenében kerülhet a Hull Cityhez, így a Legia vezetői ebből az összegből is gazdálkodhatnak a jövőben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik