Labdarúgás: Ronaldo a legjobb? – Totti odaszúrt a portugálnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.28. 17:13
A már visszavonult legendás olasz futballista, Francesco Totti a soha nem látott magasságokba emelkedő átigazolási díjakról beszélt, és Cristiano Ronaldónak is odaszúrt kicsit – írta a Mundo Deportivo.

Totti nemcsak a játéktudásával érdemelte ki a szurkolók szeretetét, hanem azzal is, hogy 25 éves profi karrierjét végig a Roma színeiben húzta le. A korábbi kiváló csatárt soha nem lehetett elcsábítani más együtteshez, noha az is igaz, hogy mára jelentősen megváltozott a sport üzleti oldala.

„A labdarúgás alapjaiban változott meg az én időmben jellemzőhöz képest – magyarázta Totti. – Én a foci romantikus oldalát helyeztem előtérbe, míg manapság mindent az üzlet határoz meg. Neymar esete a legjobb példa, hogy mennyire eltúlzott összegeket fizetnek a klubok. 250 millió euró egy játékosért, ez túlmegy a realitáson.”

Az olasz egy mindenkit foglalkoztató kérdésről is elmondta a véleményét, és talán Cristiano Ronaldo nemrég tett nyilatkozatára – melyben a valaha volt legjobbnak nevezte magát – is reagált.

„Messi a legjobb, de ne mondjátok meg Cristianónak!” – jegyezte meg viccesen Totti, aki korábban a portugált nevezte az év legjobbjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik