Labdarúgás: Ronaldinho szerint ő veheti át Messi helyét a trónon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.13. 11:54
null
Ronaldinho szerint most még Messi a legjobb (Fotó: AFP)
Az FC Barcelona korábbi brazil sztárja, Ronaldinho szerint Gabriel Jesus átveheti Lionel Messi helyét a világ legjobb labdarúgója címért.

A 2002-es világbajnokot lenyűgözi a Manchester City új szerzeményében rejlő hatalmas potenciál, és igencsak fényes jövőt jósol neki.

Jesus a legutóbbi két meccsén három gólt szerzett az angol csapat színeiben, Ronaldinho szerint a jövőben átveheti Messi (és Neymar) helyét.

„A Manchester Citynek rendkívül különleges játékosa van Gabriel Jesus személyében. A jövőben a világ legjobbja lehet – dicsérte fiatal honfitársát Ronaldinho. – Jelenleg Messi a legjobb, ám mindig azt mondtam, hogy egy napon Neymar lesz az utódja. De mivel még csak tizenkilenc éves, a jövő Gabrielé lehet. Minden képessége megvan ahhoz, hogy a világ legjobbjává váljon.”

A fiatal támadó hazája felnőtt válogatottjában is bemutatkozott 2016-ban, sőt, hat fellépésen ötször volt eredményes.

„Ha ránézel Gabriel Jesusra, nem látsz rajta egyáltalán félelmet. Csak játszani akar, és megmutatni, mire képes. Nagyszerű teljesítményeket nyújt majd a Manchester United, a Liverpool, a Chelsea és az összes többi angol nagycsapat ellen” – tette hozzá.

„Örülök, hogy nevezték a BL-csapatba, úgy vélem, játszania kellene, tele van önbizalommal. Ronaldo, Kaká, én és Neymar is a legmagasabb szinten játszottunk nagyon fiatalon. Gabriel is ezen a szinten van.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik