Labdarúgás: Raúlt elüldözték a Real Madridtól - Figo

Vágólapra másolva!
2012.10.04. 17:24
A portugál labdarúgó-válogatott korábbi klasszisa, Luis Figo szerint Raúl a Real Madridból akart visszavonulni, de elüldözték a spanyol klubtól.

Raúl 2010-ben igazolt a Real Madridból a német Schalkéba, ahonnan az idén nyáron állt tovább a katari al-Szaddhoz, pedig szíve szerint sosem hagyta volna el a Realt, ezt állítja legalábbis korábbi madridi csapattársa, Figo.

„Raúl a Real Madridban akarta befejezni pályafutását, de elüldözték Madridból. Remélem, jól érzi magát Katarban – nyilatkozta az al-Dzsazirának a 127-szeres portugál válogatott, aki beszélt a FIFA-Aranylabda esélyeseiről is. – Ronaldo megnyerheti az Aranylabdát, mivel bajnok lett a spanyol élvonalban. Nem tudom, miért boldogtalan, erről őt kellene megkérdezni. Én általában nem avatkozok mások dolgába. Messi vagy Ronaldo? Lehetetlen megmondani, kettejük közül melyik a jobb.”

Figo a hétvégi el Clásicóval kapcsolatban megjegyezte, hogy hiába áll jelenleg sokkal jobban a Barcelona, még nincs lefutva a bajnokság.

„A nyolc pont, amely elválasztja a Barcelonát és a Real Madridot, egyáltalán nem ledolgozhatatlan különbség. A bajnoki cím még nem dőlt el” – tette hozzá Figo, aki mindkét spanyol gigászt öt évig erősítette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik