Koronavírus: ismét el kellett halasztani a Dinamo mérkőzését

Vágólapra másolva!
2020.07.16. 11:00
Ismét el kell halasztani a Dinamo egyszer már elhalasztott mérkőzését a román élvonal alsóházi rájátszásban, miután a bukaresti csapat hat játékosának is pozitív lett a legutóbbi koronavírus-tesztje. A bukaresti együttes csütörtök este a Chindia Targovistét fogadta volna, egy olyan találkozón, amelyet eredetileg egy hónappal ezelőtt kellett volna megrendezni, ám akkor a Dinamo raktárosáról derült ki, hogy koronavírus-fertőzött, ezért a teljes csapatot elkülönítették.

A Liga 1 lebonyolításáért felelős Profi Labdarúgó Liga (LPF) főtitkára, Justin Stefan szerint a hat játékost elkülönítették és még csütörtökön újratesztelik egy másik egészségügyi intézményben. Justin Stefan szerint a hat játékost elkülönítették és még csütörtökön újratesztelik egy másik egészségügyi intézményben.

A LPF máris próbál új időpontot találni, ám a helyzetet nehezíti, hogy a júniusi újrakezdés utáni első két Dinamo-mérkőzés halasztása miatt a bukaresti együttesnek 16 nap alatt hét találkozót kellene lejátszani – a bajnokság ugyanis a tervek szerint augusztus elsején érne véget.

A héten a szezon harmadik edzőváltásán is átesett Dinamo jelenleg 21 ponttal az alsóház utolsó előtti, kieső helyén áll, csak a Chindiát (17) előzi meg, amellyel csütörtökön és vasárnap is lett volna mérkőzése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik