Kína: 2 millió! Egy korty vízért ennyit még nem fizetett focista

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.26. 15:17
Súlyos árat fizetett egyetlen korty frissítőért Szuj Vej-csie, a kínai labdarúgó-bajnokságban szereplő Csungcsing Lifan kapusa.

Ahogy arról tegnap már beszámoltunk, a kiesés elől menekülő klub játékosa a Liaoning Whowin elleni mérkőzés (1–1) 84. percében húzta meg kulacsát abban a tudatban, hogy áll a játék. A védők is hasonlóképp gondolkodtak, így nem sikerült reagálni az ellenfél gyorsan elvégzett szabadrúgására. A kapus kulaccsal a kezében, a kapufa mellett állva nézte végig, ahogy kapujába gurul a labda.Ahogy arról tegnap már beszámoltunk, a kiesés elől menekülő klub játékosa a Liaoning Whowin elleni mérkőzés (1–1) 84. percében húzta meg kulacsát abban a tudatban, hogy áll a játék. A védők is hasonlóképp gondolkodtak, így nem sikerült reagálni az ellenfél gyorsan elvégzett szabadrúgására. A kapus kulaccsal a kezében, a kapufa mellett állva nézte végig, ahogy kapujába gurul a labda.

A lefújás után Vej-csie vállalta a felelősséget.

„Rettenetes hibát követtem el, veszni hagytam a három bajnoki pontot. A jövőben nem fogok ilyen súlyos fegyelmezetlenséget elkövetni” – nyilatkozta a sajtónak.

Értesülések szerint a kapust klubja 50 ezer kínai jüanra, azaz 2.2 millió forintra büntette. Ha ez nem lenne elég, a hazaérkezéskor a klub szurkolói is megtalálták a reptéren.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik