Két Ronaldo és két barcás (de nem Messi) Kaká álomcsapatában

Vágólapra másolva!
2015.03.24. 20:32
null
„Ronaldinho egy zseni!” – mondta Kaká, aki a Milanban is futballozott együtt honfitársával (Fotó: Reuters)
A 2015-ös év labdarúgása egyelőre Lionel Messiről szól, ugyanez nem mondható el Ricardo Kaká álomcsapatáról. A profi karrierjét az Egyesült Államokban, az Orlando City csapatában folytató brazil a Daily Mail kérésére állította össze személyre szabott futballcsapatát, minden idők legjobbjainak vélt játékosaiból.

 

Kaká hat évet futballozott a Milanban és négyet a Real Madridban, nem meglepő, hogy álomcsapata többnyire excsapattársaibaól, illetve a brazil válogatott kiválóságaiból áll össze. Egyetlen egy kivétellel: Andrés Iniesta.

A kapuban az exmilanista Dida „áll”, a védelem közepén két olasz védelmi miniszter, Maldini és Nesta, a széleken pedig két brazil Cafú és Roberto Carlos kapott helyet.

A középpályát a passzmesterek uralják, Zidane, Pirlo és Iniesta. De ki fog itt labdát szerezni?

A támadóhármast sem kisebb nevek alkotják: Ronaldinhót, C. Ronaldót és a brazil Ronaldót pakolta Kaká a mágnestáblára.

(Forrás: Daily Mail)
(Forrás: Daily Mail)

„Játszottam Lionel Messi ellen, de Ronaldinhóra esett a választásom, ő egy zseni. A mérkőzéseken is varázsolt, de az edzéseken a pályán látottakat is gyakran felülmúlta. Ott nem nyomta a vállát az eredménykényszer és a felelősség” – magyarázta döntését Kaká.

Cristiano Ronaldóról a következőt mondta a 32 éves támadó: „Jelen pillanatban ő a világ legjobb játékosa, egy igazán különleges futballista.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik