Kép: vécéülőkével tiltakoznak Ibra ellen Svédországban

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.11.27. 20:19
Nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy Zlatan Ibrahimovic a svéd élvonalbeli Hammarby társtulajdonosa lett. A csatár korábbi csapata, a Malmö szurkolói ki is fejezték nemtetszésüket a stadionjuk előtti szobornál.

A svéd játékos nemrég leleplezett szobrára ugyanis egy vécéülőkét, illetve a szobor fejére egy zsákot helyeztek el a feldühödött Malmö-rajongók. Az AS megszólaltatta a klub szurkolói csoportjának egyik vezetőjét, aki szerint a malmői születésű Ibrahimovic „minden hidat felégetett maga mögött” azzal, hogy tulajdonrészt szerzett a Hammarbynál. nemrég leleplezett szobrára ugyanis egy vécéülőkét, illetve a szobor fejére egy zsákot helyeztek el a feldühödött Malmö-rajongók. Az AS megszólaltatta a klub szurkolói csoportjának egyik vezetőjét, aki szerint a malmői születésű Ibrahimovic „minden hidat felégetett maga mögött” azzal, hogy tulajdonrészt szerzett a Hammarbynál.

 

Footy365 on Twitter

Someone has hung a toilet seat on the statue of Zlatan Ibrahimovic statue outside the Malmo Stadium. Zlatan became a co-owner of rivals Hammarby IF yesterday.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik