Kép: tetoválással üzent a modell Messinek, Antonella kiakadt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.03. 22:32
Egy ország imádkozik Lionel Messi visszatéréséért az utóbbi napokban, miután az argentin zseni közölte, hogy hátat fordít hazája futballválogatottjának. Most egy különleges üzenet érkezett, amelytől azt remélik, visszacsábíthatja a Barcelona ászát.

Candelaria Tinelli szó szerint mindent bedob. Az argentin híresség nem viccel, állítja, három tetoválással készül, amelyekkel Lionel Messinek akar üzenni. Candelaria Tinelli szó szerint mindent bedob. Az argentin híresség nem viccel, állítja, három tetoválással készül, amelyekkel Lionel Messinek akar üzenni.

Különleges üzenetet kapott Messi… (Fotó: Twitter)
Különleges üzenetet kapott Messi… (Fotó: Twitter)

Az egyik egy „No te vayas, Lio”, azaz „Ne menj, Lio!” felirat lesz a fenekére – erről már kép is van –, a másik egy hatalmas Messi-arc (külön kiemelte, hogy a szakállas verzió) a mellei közé, az utolsó egy argentin mez az egyetlen pontra, amit még nem mutatott meg a világnak…

A visszafogott üzenetre még Antonella, Messi kedvese is reagált, finoman jelezve, ez talán túlzás, és a hölgy sokkal inkább éhezik a figyelemre, mint arra, hogy az argentin ikon visszatérjen a válogatotthoz.

Candelaria Tinelli szó szerint mindent bedob (Fotó: Twitter)
Candelaria Tinelli szó szerint mindent bedob (Fotó: Twitter)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik