Kép: ki nem találná, kihez került CR magyarok ellen viselt meze

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.31. 11:41
Meglepő helyen kötött ki a Portugália–Magyarország világbajnoki selejtezőn duplázó Cristiano Ronaldo meze: a Real Madrid sztárja nem egy magyar játékossal cserélt dresszt a meccs után, hanem postára adta mezét, amely az olasz Marco Borriello személyében talált új gazdára.

A Corriere dello Sport beszámolója szerint Marco Borriello, a Cagliari hétszeres olasz válogatott csatára kapta meg Cristiano Ronaldo magyarok ellen viselt mezét, amelyet a Real Madrid sztárja alá is írt. Borriello ezzel az Instagram-oldalán büszkélkedett el. Corriere dello Sport beszámolója szerint Marco Borriello, a Cagliari hétszeres olasz válogatott csatára kapta meg Cristiano Ronaldo magyarok ellen viselt mezét, amelyet a Real Madrid sztárja alá is írt. Borriello ezzel az Instagram-oldalán büszkélkedett el.

A lap szerint Borriello Gianluca Vacchi, egy bolognai üzletember közbenjárásának köszönheti az értékes ajándékot. A trikó kézbesítésben pedig könnyen lehet, hogy Bruno Alves, a Cagliari és a portugál válogatott hátvédje is szerepet játszott.

Az olasz csatár a kép melletti üzenetben megköszönte Ronaldónak a mesés ajándékot, és ígéretet tett, legbecsesebb emlékei között tartja számon a mezt.

Thank you @cristiano for the fabulous gift. I'll guard this jersey in my most precious memories A big hug for you, Marco #cr7 #legend

51.6k Likes, 270 Comments - Marco Borriello (@marcoborriello) on Instagram: "Thank you @cristiano for the fabulous gift. I'll guard this jersey in my most precious memories A..."



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik