Kép: Ibra meglepte a barlangból megmenekült csapatot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.15. 18:33
Júliusban mindenkit megnyugtatott a hír, hogy 18 napi fogság után kimentették azt a thaiföldi gyerekekből álló focicsapatot, amely heves esőzések miatt egy barlangban rekedt Bangkoktól 1000 km-re északra. Hónapokkal később Zlatan Ibrahimoviccsal is találkozhattak a fiúk – igaz, erről nem tudtak előre.

A csapatot ugyanis meghívták az Egyesült Államokba, az Ellen DeGeneres Show-ba, ahova megérkezésük után néhány másodperccel Zlatan Ibrahimovic is beállított – a gyerekek legnagyobb örömére.

„Azt hittem, bátor vagyok, de ezek a gyerekek bátrabbak nálam” – mondta a támadó.az Egyesült Államokba, az Ellen DeGeneres Show-ba, ahova megérkezésük után néhány másodperccel Zlatan Ibrahimovic is beállított – a gyerekek legnagyobb örömére.

„Azt hittem, bátor vagyok, de ezek a gyerekek bátrabbak nálam” – mondta a támadó.

A Los Angeles Galaxy svéd játékosa nem ment üres kézzel: minden kis focistának mezt ajándékozott, illetve egy különleges edzésre is meghívta őket.

Ellen DeGeneres on Twitter

There was no story more captivating this summer than the Thai soccer team trapped in a cave. This Monday, they're all here.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik