Játékossors: hazatérés? Balotelli menedzsere inkább a brazilokkal tárgyal

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.08.15. 11:36
null
Mario Balotelli mégsem tér haza? (Fotó: AFP)
Szerdán arról írt az olasz sajtó, a Serie A-újonc Bresciában köthet ki Mario Balotelli – a 29 éves csatár ügyeit intéző Mino Raiolának viszont más terve van. Brazil értesülések szerint a Flamengóval tárgyal.

 

Huszonnégy óra alatt nagyot fordult a világ Mario Balotellivel. Szerdán számoltunk be róla, hogy a másfél hónapja csapat nélküli támadó visszatérhet Olaszországba, és az élvonalbeli Brescia játékosa lehet – írta a hivatalos Twitter-oldalán Gianluca Di Marzio, a Sky Sports riportere.

Hazatérés helyett viszont Brazília felé veheti az irányt!

A Flamengo érdeklődése szintén nem új keletű, a brazil klub állítólag idényenként 3 millió dollárt, két és fél éves kontraktust, no meg a legutóbb az olasz negyedosztályban futballozó féltestvér, Enoch Barwuaht szerződtetését dobta be Balotelli meggyőzésére.

A brazil Globo Esporte úgy tudja, Raiola ahelyett, hogy véglegesítette volna ügyfele szerződését a Bresciával, szerdán személyesen is találkozott a brazil klub képviselőivel. Megállapodás ugyan nem született, de csütörtökön folytatódik az egyeztetés.

A 29 éves támadó szerződése nyáron lejárt az Olympique Marseille-nél, így jelenleg szabadon igazolható. Sporttörténelmi átigazolás lenne, ha összejönne a Balotelli-transzfer, a Flamengóban ugyanis még egyszer sem játszott olasz futballista.

Persze lehet, az egész ügy csak arra jó, hogy a Bresciától kicsit nagyobb fizetést csikarjon ki Balotellinek – no meg magának – korunk topmenedzsere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik