T. I. 2019.08.15 11:36 Frissítve: 2019.08.16 20:59

Játékossors: hazatérés? Balotelli menedzsere inkább a brazilokkal tárgyal

Szerdán arról írt az olasz sajtó, a Serie A-újonc Bresciában köthet ki Mario Balotelli – a 29 éves csatár ügyeit intéző Mino Raiolának viszont más terve van. Brazil értesülések szerint a Flamengóval tárgyal.

Mario Balotelli mégsem tér haza? (Fotó: AFP)

 

Huszonnégy óra alatt nagyot fordult a világ Mario Balotellivel. Szerdán számoltunk be róla, hogy a másfél hónapja csapat nélküli támadó visszatérhet Olaszországba, és az élvonalbeli Brescia játékosa lehet – írta a hivatalos Twitter-oldalán Gianluca Di Marzio, a Sky Sports riportere.

Hazatérés helyett viszont Brazília felé veheti az irányt!

A Flamengo érdeklődése szintén nem új keletű, a brazil klub állítólag idényenként 3 millió dollárt, két és fél éves kontraktust, no meg a legutóbb az olasz negyedosztályban futballozó féltestvér, Enoch Barwuaht szerződtetését dobta be Balotelli meggyőzésére. 

A brazil Globo Esporte úgy tudja, Raiola ahelyett, hogy véglegesítette volna ügyfele szerződését a Bresciával, szerdán személyesen is találkozott a brazil klub képviselőivel. Megállapodás ugyan nem született, de csütörtökön folytatódik az egyeztetés. 

A 29 éves támadó szerződése nyáron lejárt az Olympique Marseille-nél, így jelenleg szabadon igazolható. Sporttörténelmi átigazolás lenne, ha összejönne a Balotelli-transzfer, a Flamengóban ugyanis még egyszer sem játszott olasz futballista. 

Persze lehet, az egész ügy csak arra jó, hogy a Bresciától kicsit nagyobb fizetést csikarjon ki Balotellinek – no meg magának – korunk topmenedzsere. 

2019.08.21 17:02:50

Minden más foci CSILLAG PÉTER, SZABÓ MIKLÓS (fotó)

Regionális szuperliga létrehozását vetette fel a pozsonyi klubvezér – exkluzív interjú Ivan Kmotríkkal.

2019.08.20 19:49:39

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. A közép-kelet-európai klubok pénztermelésének alapvetően két lehetősége kínálkozik: játékosnevelés és -értékesítés, illetve csiszolatlan gyémántok felfedezése és piacképes állapotba hozása.

2019.08.20 19:45:53

Minden más foci SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Duplán magyar vonatkozású az idei szavazás.

2019.08.20 16:47:12

Minden más foci ILKU MIKLÓS

A szurkolók lázba jönnek, ha kedvenc csapatuk sarokrúgást végez el. Pedig egyáltalán nem kellene...