Játékossors: Luís Fabiano sírva búcsúzott a Sao Paulótól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.29. 11:52
Luís Fabiano korábbi brazil válogatott labdarúgó, a Sao Paulo játékosa a Figueirense elleni bajnoki mérkőzés után könnyek között búcsúzott szeretett csapatától.

A búcsú erős érzelmeket váltott ki Fabianóból, aki könnyivel küszködött a mérkőzés lefújását követően, és kijelentette, hogy nem fog pályára lépni csapata utolsó, idegenbeli bajnoki mérkőzésén a szezonban.

„Fájdalmas, de ez a megfelelő befejezés – mondta a csapatkapitányi karszalagot viselő 35 éves Fabiano – Sok évet töltöttem el a klubnál, nagyon jól éreztem magam itt. Nem volt mindig minden tökéletes, de amik igazán számítanak, azok a szép emlékek. Köszönöm minden szurkoló odaadását és hűségét.”

„Rengeteg támogató üzenetet kaptam a napokban. A mai, legutolsó mérkőzésem az elszántságról és a küzdelemről szólt. Megbeszéltem a csapattal, ha nyerünk a Figueirense ellen, akkor nem fogok többet pályára lépni a csapatban, és ehhez tartom is magamat.”

A győzelem korántsem volt biztos, mert bár Fabiano már a 11. percben betalált, fordítottak a vendégek, a Sao Paulo a hajrában szerzett két góljának köszönhetően tudta behúzni a meccset.

A stoplist viszont nem akasztja még szögre, pályafutását valószínűleg a kínai másodosztályban szereplő Tiencsin Szungcsiangban folytatja, ahol Vanderlei Luxemburgóval dolgozhat együtt. „Sok ajánlatot kaptam, de még nem tudom, hol folytatom” – mondta ezzel kapcsolatban Fabiano.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik