Játékossors: Ibrahimovic elmondta, mi lesz vele a télen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.07. 11:27
null
Ibrahimovic jól érzi magát Amerikában (Fotó:AFP)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban szereplő Los Angeles Galaxy 37 éves támadója, Zlatan Ibrahimovic elárulta: nem tér vissza Európába a téli átigazolási szezonban, legalábbis kölcsönbe biztosan nem.

Ibrahimovicot korábban szóba hozták a Manchester Uniteddal, majd a Milannal is, de az előző szezonban 27 mérkőzésen 22 gólt szerző csatár igyekszik elhessegeti a pletykákat.

Ha a Galaxyhoz tartozom, akkor Galaxy-játékos vagyok. Ha egy klubhoz tartozom, akkor ott is maradok. Nem megyek el más csapathoz kölcsönbe. Mindenemmel a klubra fókuszálok, és nem gondolkozom a távozáson. Nem vakáción vagyok itt, célom van.

Az LA Galaxy egyébként nem jutott be az MLS playoff körébe, így már szabadságát töltheti a 37 éves svéd klasszis, aki elárulta: jövőre meg szeretné nyerni a bajnokságot a Galaxyval, de ehhez fejlődnie kell a csapatnak.

Nem tudom, mit hoz a jövő, még csak fél éve vagyok itt. De a klub minden kívánságomat ismeri. A vezetőkön múlik, mit szeretnének, nagyon kedvesek velem. Mindenben sokat segítettek nekem és a családomnak” – mondta Ibrahimovic.

A csapat elnöke, Chris Klein elmondta, a jövőben is szerepel Zlatan a terveikben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik