Játékossors: Ha félsz a sport fizikai oldalától, sakkozz – Roy Keane

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2017.10.04. 07:52
Az ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának segítője, Roy Keane a The Telegraph-nak beszélt a visszavonulását bejelentő Kevin Doyle döntéséről.

Mint megírtuk, az írek 64-szeres válogatott, 34 esztendős támadója az előző héten jelentette be, hogy visszavonul az aktív labdarúgástól. Doyle-nak pályafutása során több agyrázkódása is volt, melyeket az állandó fejeléseknek tud be, ezzel kapcsolatban mondott igen velős véleményt Roy Keane. Mint megírtuk, az írek 64-szeres válogatott, 34 esztendős támadója az előző héten jelentette be, hogy visszavonul az aktív labdarúgástól. Doyle-nak pályafutása során több agyrázkódása is volt, melyeket az állandó fejeléseknek tud be, ezzel kapcsolatban mondott igen velős véleményt Roy Keane.

„Ha félsz bármilyen sportág fizikai oldalától, akkor sakkozz! Ez a játék részét képezi, legyen szó a hurlingről (kelta eredetű kültéri csapatsport, elsősorban Írországban játsszák – a szerző), vagy az amerikai fociról. De nézzék csak meg például a rögbiseket!”

„Amikor átléped azt a bizonyos határt, van egy kockázati tényező. Azt gondolom viszont, hogy a játékosoknak ez nem számít, hiszen mindannyian profi futballisták akarnak lenni” – tette hozzá a Manchester United legendája.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek