Játékossors: Drogba fia a Chelsea-től Franciaországba igazolt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.20. 08:54
Isaac Drogba, a Chelsea korábbi Bajnokok Ligája-győztes labdarúgójának, Didier Drogbának 17 esztendős fia a Guingamphoz igazolt.

A 104-szeres elefántcsontparti válogatott támadónak három gyermeke van. A legidősebb, Isaac 2000 decemberében – amikor apja a Le Mansban futballozott – született, majd a Chelsea utánpótlásában nevelkedett.

A Guingamp tájékoztatása szerint Drogba az akadémiai U19-es együttest erősíti majd, azaz egyelőre nem a felnőttcsapattal készül.

A 39 éves Didier Drogba jelenleg a Phoenix Risingban futballozik, s jó eséllyel a következő lesz profi pályafutásának utolsó idénye. Drogba korábban többek között a Chelsea-ben, a Galatasarayban, az Olympique Marseille-ben és a Guingampban is megfordult.

En Avant de Guingamp on Twitter

[OFFICIEL] : Drogba rejoint l'EAG ! La cellule recrutement de l'Akademi EAG est très heureuse d'enregistrer la signature d'Isaac Drogba, fils de Didier Drogba. Né à Vannes, le 15 décembre 2000 et formé à Chelsea, il intègre les U19 de l'Akademi. Bienvenue Isaac !

A Bajnokok Ligája történetének legeredményesebb afrikai játékosa az Instagramon azt írta, roppant büszke fiára, aki a hírek szerint – édesapjához hasonlóan – ugyancsak csatár.

Couldn't be more proud of you @isaacdrogba11 @eaguingamp Fiers de toi @isaacdrogba11 @eaguingamp

77.3k Likes, 616 Comments - @didierdrogba on Instagram: "Couldn't be more proud of you @isaacdrogba11 @eaguingamp Fiers de toi @isaacdrogba11 @eaguingamp"


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik