Játékossors: Drogba bejelentette, mégsem vonul vissza!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.09. 22:19
null
Didier Drogba meggondolta magát, mégsem vonul vissza
Hiába mutatott minden jel arra, hogy a Phoenix Rising játékosa, Didier Drogba magyar idő szerint pénteken hajnalban játszotta le profi karrierje utolsó mérkőzését, úgy tűnik, a Chelsea korábbi kiválósága egy darabig még profi futballista lesz – legalábbis az általa Twitterre feltöltött videó erre enged következtetni.

 

Az elefántcsontparti labdarúgó csapata, a Phoenix Rising kikapott a észak-amerikai másodosztályú bajnokság rájátszásának döntőjében. Drogba már korábban bejelentette, hogy a szezon végén visszavonul.

Azonban az általa Twitterre feltöltött videó nem erről árulkodik – A Wall Street farkasából ismert jelenetet láthatjuk, ahol a Leonardo DiCaprio által megtestesített Jordan Belfort ügynök bejelenti, hogy mégsem távozik.

Didier Drogba on Twitter

Retirement??? https://t.co/tMVfsh0SFQ

A Chelsea korábbi klasszisa 2017-ben szerződött a Phoenix Rising FC-hez, amelynek a játékosa és résztulajdonosa lett. Az észak-amerikai második vonalban szereplő együttes ebben az idényben egészen a rájátszás döntőjéig menetelt, ahol azonban alulmaradt a Louisville Cityvel szemben. Drogba végigjátszotta a mérkőzést.

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik